Blogg fyra

Visst är det härligt att gå ut i naturen och plocka en underbar blombukett. Älskar sommaren även om det regnar då och då. Bara det inte gör det varje dag.

Här kan vi nte klaga för vår herre har lyckats med en bra mix hitintills så håll ut alla semesterfirare. Det ska bli varmare i slutet på veckan säger appen och det är ju den som bestämmer.

Ha det!

Den här mannen har för avsikt att ödelägga Iran med den amerikanska armén. Han har antagligen äntligen gått för långt då demokraterna och några republikaner röstat ner hans förslag. Problemet  är att nu ska resten av republikanerna rösta. Han kan sätta igång ett världskrig enligt min mening.

Det borde finnas en nestor modell äldre som kunde lära upp honom i ämnet att leda en nation. Så många före honom har lett landet på ett helt annorlunda sätt.

En äldre nestor är heller aldrig fel bland våra tjänstemän i kommuner och landsting då det allt som oftast tas beslut utan att tänka på vad man borde veta innan. De gör det i all välmening men ibland blir det alldeles fel. Antar att det blivit ett generationsskifte då de gamla gått i pension. Förr var de kvar och lärde upp de nya yngre med sin erfarenhet. En kunskap de bar med sig som nuvarande saknar. Man kan inte bara klampa på i ullstrumporna utan att tänka igenom vad det kan innebära för invånarna.

Ha det bra!

Vackra Katrinelund och Hjälmaren i sommarskrud får mig att tänka på vilket vackert land vi lever i. Oavsett var man befinner sig så är det en underbar natur att njuta av och beskåda.

Kan man sedan njuta ytterligare av en god middag med dryck som vi fick göra i kväll tillsammans med familjen så är livet bara underbart. Det går inte att få nog av allt det vackra.

Njut nu är mitt budskap til er alla för sommaren är kort och passerar väldigt fort. Det är så skönt att bara vara och låta plikterna stå över för det viktiga i livet. 

Ha det alldeles underbart!

Det var annorlunda förr men om det var bättre är svårt att avgöra. I dag var jag emellertid på promenad och fann en skylt om att den gamla anrika reträttvägen från stan (Örebro) till Glomman i området Adolfsberg skulle stängas av i morgon pga rally tävling.Trevligt men det får mig osökt att tänka på hur det var längs samma väg år 1890. Cykeln var nyss uppfunnen (ursäkta den felvända bilden) nämligen år 1883. Det tävlades på samma väg i enligt invånarna i en förskräcklig fart och regler sattes upp för alla deltagare och sedemera allmänheten.

CYKLA EJ SNABBARE ÄN MAN KAN GÅ I RASK TAKT OCH SKRÄM INTE HÄSTARNA.

Undrar just vad de skulle ha haft för åsikt om rallybilens framfart.

Ha en bra tisdag!

Nu har även jag en fitbit klocka. Fick den i present av min man och den tog genast makten över min slöhet och soffpotatisen i mig. Jag som har skrattat åt andra som fallit offer för stegräknaren.

Man ska nämligen sträva efter 10.000 steg per dag och plötsligt är man så knas att man ställer upp. Som en hälsosam drog blir man beroende och vill plötsligt nå målet varje dag. Vet inte hur länge jag orkar men samvetet visar sig gälla om jag inte lyckas nå det givna resultatet. Har tidigare haft roligt åt min vän som går tomme med appen för att nå de sista stegen. 

Men trots allt är det ju ett nyttigt problem och inte farligt alls.

Ha det!

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS