Blogg fyra

Fredag 22 Juli 2016

Sommar, sol och koskit i hagen gör att allt känns helt underbart nu för det finns inget mer fantastiskt än den svenska sommaren. Den sitter i oss sedan barnsben och genom våra rötter emedan det inte spelar någon som helst roll hur många regniga sådana vi haft för det är just dessa solvarma dagar vi minns. Det ska enligt de som vet bli så här hela helgen så njut nu svenskar både gamla och nya och låt oss dela med oss av våra gamla traditioner och värderingar. Låt oss äta sill och potatis, jordgubbar, ta lilla nubben och vara stolta över oss själva. Vad än sådana som en viss så kallad komiker anser vara svenskt. Han är kurd, har bott här i 32 år och säger att han är en stolt svensk men vet inte vad våra värderingar är och vad vi är stolta över. Då tycker jag att han ska ta reda på det för STOLTA är vi så så ska vi vara. Vi får aldrig någonsin glömma bort det för att gå alla nya till mötes.

Ha nu en underbar helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS