Blogg fyra

Söndag 23 Juli 2016

Det händer så mycket otäcka saker nu för tiden. Så pass att den gamla invanda tryggheten har försvunnit. Eftersom man blir matad med mord och våldtäkter varje dag så är livet på något sätt förändrat.Inte för att jag tror att någon skulle vilja ge sig på en gammal kärring som jag men  ändå finns oron där.

I dag var jag ute på min promenad i spåret och var alldeles ensam ända till jag hörde en joggande herre bakom mig. Han var nära och nosade mig nästan i nacken då jag planerade i mitt huvud hur jag skulle försvara mig. Jag skulle sparka honom i skrevet och sedan ta upp min telefon för att skrämmas men också för att larma polisen. Skakig vandrade jag på då han sprang förbi med ett leende och flåsade fram::

-Hej, vilket härligt väder för motion.

Så var han borta och jag skämdes över min dåliga tillit till människan.

Ska nog inte vara så himla rädd trots allt Men det är otäckt med alla rapporter om vad som sker Och de som vågar protestera får hatinlägg på Facebook och andra sociala medier. Pernilla Andersson berättade om vad hon upplevt i frågan. Efter hennes uttalande så hade vita män uttryckt hat och sagt att de minsann aldrig skulle göra så mot en kvinna.

Kan nog tänka mig att de kände sig kränkta och saknade ord för att uttrycka sig. De borde utbilda sig i retorikoch empati.

Önskar er alla en skön söndag

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS