Blogg fyra

Måndag 1 Augusti 2016

Det är populärt att skriva en bok nu för tiden och på TV och i tidningar finns varje dag tips och intervjuer på både debut och proffs författare.

Dock mest det senare för det är minsann inte lätt att få ett förlag om man inte är känd eller skriver avslöjande om någon/något. Det måste vara säljande för att kunna säljas.

Då man som jag skriver på eget förlag eller print on demand som det egentligen heter fast det låter finare att säga det första. Då man gör det har man ingen som korrekturläser eller som marknadsför. Det måste man göra själv genom föredrag och säljbesök samt sociala medier. Att försöka få vår lokaltidning att skriva något om böcker som inte tillhör ett förlag är hopplöst.

Det är ingen lätt uppgift och inte många som klarar det. Själv skriver jag numera mest för att det är roligt och ger mig avkoppling. Orkar inte längre kämpa för ett förlag men har sålt skapligt ändå. Vad beträffar min Maskrosbarnet Albin så vill jag mer än så, nämligen upplysning, information och resurser till projekt där jag kan hjälpa dessa ungar som jag känner så mycket för.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS