Blogg fyra

Onsdag 2 Augusti 2016

Idag kan man läsa på SVT nyheter att muslimer vill konvertera till att bli kristna. Om det är sant kan det finnas flera orsaker. Det kan ju vara så att de öppet kan visa sin tro äntligen men det kan också bero på att det blir lättare att få asyl. Alla vägar är ju bra utom de dåliga och dessutom så finns det ju inte på kartan att resa åter till ett land som inte accepterar något annat än Islam. Jag tror inte att vårt land skulle komma på tanken på utlämning vid ett sådant fall.

Så svårt är det nu i Europa att man till varje pris vill fly till säkerhet. Tänker på Aleppos invånare som är fast och lever i nöd. Ska det aldrig ta slut?

Samtidigt önskar jag att de som kommer till oss snabbt kommer in i samhället genom att praktisera inom vård och äldreomsorg för sina bidrag då det känns som om våra gamla och sjuka får stryka på foten i vårt nuvarande samhälle. Delad glädje kan på det sättet bli dubbel.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS