Blogg fyra

Fredag 5 Augusti 2016

Tänker fortsätta lite på författartemat i dag. Det har ju blivit så lätt att skriva sin egen bok nu för tiden genom Print on demand. Alltså att man länkar sitt manus till ett företag på nätet som livnär sig på allas dröm att slå igenom, bli berömda och tjäna stora pengar. Man får sin bok i tryck mot betalning och kan till en högre kostnad få hjälp med omslag men dock inte med korrigering eller marknadsföring. Det är inte lätt att lyckas och de få som blr utgivna av riktiga förlag är få.

Vad jag märkt är att det som har störst möjlighet är kändisar som ger ut skandaler om sina anhöriga eller andra kändisar. Det slår och ger förlagen pengar. Oftast har de inte skrivit själva ens en gång. Sex-romaner är också populärt och allt som handlar om hen, trans och bi.Det ligger i tiden.

Här är några råd till dig som vill debutera.

Deckare går hem men välj gärna ett fall som är annorlunda än alla andras.

Om du mår dåligt och vill skriva av dig om hur orättvist du blivit behandlad, Lämna inte ut någon med namn eller igenkänningstecken. Dina egne uppfattningar kan vara fel och du sårar och förstör för dem du skriver om. Det är inte rätt.

Ge dig heller aldrig på någon som inte kan försvara sig.

Barnböcker är intressanta för förlagen men kom på något som inte redan finns. Gärna om små flickor som är kavata.

Lycka till!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS