Blogg fyra

Torsdag 11 Augusti 2016

Vad beträffar min mor och hennes ansökan hos försörjningsenheten så fortsätter följetongen. Märk väl att hon inte söker bestående bidrag utan bara hjälp till en tandvårdskostnad på 12.000 kronor. Hon är fattig ålderspensionär och utan hjälp tappar hon sina tänder.

Hon gjorde en ansökan med alla bifogade papper de önskade vilket var besvärligt utan dator. Hon fick besöka banken för kontoutdrag och annat vilket inte räckte för de ville ha mer och hon fick ge sig åter till banken. Nästa de önskade var en lista på apoteket på inhandlade högkostnadsrecept. Hon kunde ju ha köpt en alvedon så de redovisade kvittona gällde inte.

Nu tog bror och jag över. Tillsammans for vi till denna enhet för att tala med dem om regler och sunt bondförnuft men enligt dom är det bara regler som gäller, Nåväl vi blev lovade hjälp och allt var frid. Nu har det börjat om igen. Vi måste lämna in samma ansökan varje månad till tandläkaren är klar. Mamma kan ju lyckas med bedriften att tjäna in någon hundring på elen någon månad. Till saken hör att hennes ekonomi är alltid densamma.

Nu har de ringt igen. Ett taxikvitto! Var den verkligen en sjukresa?

Ska det vara så här? Gäller reglerna de asylsökande också?

Mamma känner sig kränkt och inte trodd. Varför kan de inte bara sätta in pengarna till tandläkaren mot faktura.

Måtte jag inte bli gammal. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS