Blogg fyra

Söndag 14 Augusti 2016

Ljuvliga sköna söndag känns det som idag då jag ser ut genom fönstret och ser en blå himmel. Hoppas att det förblir så för det gäller att njuta av varje dag så här i slutet av sommaren. CARPE DIEM!

Allra helst ska jag även försöka undvika nyhetsprogrammen också för där är det deprimerande inslag till 90%. Terror, mord, rån, bilbränder, sexbrott med mera och mitt i allt detta bröts strömmen av budskap av den största nyheten av dem alla. Regeringen kallade till presskonferens och ingen visste varför. Jösses, nu är vi invaderade av ryssen, trodde många.

Som tur var nej. Det handlade om att en minister blivit tagen för rattfylla!!!

Alltså, förutom att människan körde onykter vilket är oförlåtligt vem det än är så undrar jag varför skandalen krävde en ilande snar presskonferens med besked om att hon avgår med omedelbar verkan. Antagligen ville de med Stefan i spetsen ta tjuren vid hornen innan media slog klorna i dem. Nu han de före och kan hoppas på att drevet står snopna och att hela historien tar slut innan den börjat.

Det är tur att vi har så många goa trevliga människor i vårt land. En av som som väger upp dåliga ministrar är Mark Levengood som just nu pratar i nyhetsmorgon. Han talar om ett av alla projekt han deltar i för människan. Nämnligen UNICEF. Tack Mark för att du finns och för dina kloka ord.

Därför ska jag sluta gnälla och gå ut till sommaren.

Ha det bra!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS