Blogg fyra

18 Augusti 2016

Aleppo finns snart inte längre, inte heller dess invånare. Det vill säga de stackare som av olika orsaker stannat kvar. Bilden av den blodige och leriga lilla fem-åringen och hans ögon gick rakt in i mitt hjärta och det gjorde så ont. Varför ska vuxna, resliga moch ledande karlar utsätta sina medmänniskor för detta meningslösa bombande. Ska det vara så omöjligt att diplomatiskt komma till sans med problemen och kanske ge efter för ett och annat. Det de gör nu är berått massmord på oskyldiga och de små som trots allt överlever får trauman som de kanske aldrig kommer över.

Undrar just om den lille killen har sina föräldrar kvar. Det framgick inte.

Nej, man skulle bomba både Ryssland, Rebellerna, de styrande och PKK med vår nyöppnade surströmming. Då kanske invånarna fick ett litet andrum så att de kan få hjälp.

Vad är det för fel på människan egentligen?

Här i Sverige fortsätter eländet med brända bilar och kriminalitet vilket inte heller löser några problem utan istället gör slut på orken hos vår fantastistiska räddningspersonal och polis.

Håller inte med om att orsaken skulle vara utanförskap. Den ursäkten gavs aldrig till de hemska skinnskallarna eller tidigare raggarna. De var busar och behandlades därefter men det fina var att de sistnämnda alltså raggarna innerst inne ägde ett hjärta och ställde upp för dem som hade det knepigt.

Jag vet att det i första hand är vårt asylsystem som är problemet men det ursäktar inte heller dessa grabbar som fått allt och ger igen på detta sätt. Fy på dem!

Varför griper inte de vuxna in och läxar upp sina söner?

Nej, kanske en surströmmingsburk eller ett ton kan hjälpa till där också.

Vill avsluta med att gratulera en kvinna som just fått sitt medborgarskap. Hon hade läst svenska och tänkte nu söka jobb inom äldrevården för där ansåg hon att hon behövdes i sitt nya land. Heder åt henne och välkommen ska hon vara. Hon behövs!

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS