Blogg fyra

Söndag 21 Augusti 2016

Kan inte låta bli att undra vad det är frågan om? Så många anmälningar om sexuelle ofredanden och antalet tycks bara öka ju fler festivaler som förekommer. Ska inte våra töser få känna sig trygga då de är ute för att ha kul med kompisar och musiken som de gillar?

Skulle vilja veta vilka de är och varför anmälningarna blivit så många.Beror det på att tjejerna blivit tuffare och anmäler brotten istället för att hålla tyst om saken. Det är ju i och för sig ett friskhetstecken eller har det kanske också gått hysteri i det hela och då menar jag att man anmäler all slags vidrörelse som kan förekomma i ett stort publikhav. Inte av elakhet utan snarare av rädsla efter allt som hänt.

För att få klarhet i detta så bör polisen berätta vad det handlar om för förseelser och vilka det är som utför dåden dessutom så fräckt bland ett hav av människor. Hur går det till att de inte upptäcks vid en våldtäkt? Ar alla så upptagna av scenen att de inte upptäcker vad som sker. Okey, flickans protester och skrikande hörs antagligen inte men gester och förtvivlade miner upptäcks ju inte heller.

Som sagt så är detta för mig ett mysterium och borde genast få ett slut. Ta fram förövarna och ge dem terapi. Så här kan det inte fortsätta.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS