Blogg fyra

Tisdag 23 Augusti 2016

Vet ni..i vårt land Sverige finns över 200 barn som är utsatta för sexslaveri!!! Läs barn, slav, sex, jag fryser i mitt hjärta och kan inte tro att det är sant.

Men det måste det vara då experter på området uttalar sin oro för dessa ungar i TV.

Vad är det för rovdjur till människor som gör dem detta? Som vanligt så framgick det inte vilka barn det handlar om, inte heller vilka förövarna är men det kröp sakta fram att de talade om ensamkommande flyktingbarn.

Antar att det inte handlar om de som är registrerade för där måste väl ändå personalen på boendena ana eller misstänka något och kan därmed ingripa.

Kanske är det de som gömmer sig, de som redan är utsatta i sina hemländer och inte har förmågan att försvara sig.

Fram med förövarna, visa deras fula nunor eller berätta vilka de är. Först då kan åtgärder vidtas enligt min mening.Detta sker i Sverige. Vårt älskade fosterland som nu håller på att duka under av en annan sorts kriminilatitet än den vi tidigare vant oss vid och även den var illa men det känns som om denna är värre. Här finns ingen som helst tjuvheder. Bara ondska som kan ge rikedom till de som utävar brotten.

Stackars ungar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS