Blogg fyra

Lördag 3 september 2016

Lever vi i en demokrati? Gör vi verkligen det då människor tvingas att lämna sina hem pga att miljölagarna tvingar till byte av eget utlopp för att koppla på kommunens. Det kunde vara helt okey om det inte vore för att kostnaden läggs på villaägaren och alla har inte möjligheten att ofrivilligt betala 100.000 kronor. Visst kan man låna på banken men tyvärr är det inte alla som beviljas den ynnesten och hur som helst så ska det ju betalas tillbaka. Tror att man dessutom får bekosta dragningen från kommunens framdragning till sin egen tomt.

Detta känns inte rättvist! Alla ska behandlas lika, sa en miljögubbe men jag anser det fel vem det än är som blir drabbad. Det är galet att bli tvingad att dra på sig ytterligare lån till något man inte själv önskar eller ens vill ha.

He nu en skön lördag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS