Blogg fyra

Söndag 4 september 2016

Den här dagen startade med känslomässiga rörelser. Ju äldre jag blir desto mer rörd blir jag av händelser jag läser om eller ser på film som berör mig. Men allra mest är det sanna berättelser som berör mig.

Det började med nyheterna som rapporterade om att Obama nu försöker att tillsammans med Putin och Erdogan få ett slut på kriget och terrorismen. Då kom det en tår av glädje.

Nästa nyhet till rakning handlade om 104-åriga Dagny som lärde sig allt om data som 100-åring och nu är känd bloggare. En fullkomligt underbar kvinna med humor och sinne i behåll. Hon är min idol! Tänk vilken förebild och hon är nominerad till kristallen vilket jag av hela mitt hjärta hoppas att hon vinner pris på. Detta framkallade en flod av tårar.

Efter detta kom det ett inslag om Östersunds fotbollslag som aktivt arbetar med dans och kultur för alla. De har till och med lärt sig balett för att underhålla på en jättefestival för den goda sakens skull. Då kom det en störtflod.

Det var inte slut med det för nu kan jag inte se på reklamen heller utan att gråta då travponnyn Winnie äntligen hittar sin mamma. Det blir bara för mycket. Vilken dag!

Ha en skön söndag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS