Blogg fyra

Fredag 9 September 2016

Det är oerhört att fatta eller ta in det i mitt huvud men jag befinner mig faktiskt i The big apple, alltså New York. Trött men lycklig över allt jag sett och upplevt denna dag sitter jag nu här och skriver till er mina kära vänner.

Alltså, det började igår på flygplatsen då vår utlovade transfer till hotellet av någon anledning inte fanns där och vår svensktalande guide satt fast i en buss med trafiksvårigheterr. Den som varit här vet vad jag talar om. Tack vare en gentleman på Newarks flygplats så ordnade det sig.

Idag skulle vi på rundtur och det blev en som hette duga. Först var det trafikstopp och bussen kunde omöjligen ta sig förbi, sedan gick fordonet sönder, efter två timmar fick vi fika och kunde sedan ta oss vidare till nästa trafikstockning och där fick vi se hur orsaken till röran, en liten kines  bara hoppade ur sin bil och drog som en avlöning.

Förutom detta små har dagen varit full av upplevelser. Vi har sett så mycket och fått så mycket berättat för oss av en duktig guide. Allt kommer senare i min resesida.

Nu är vi trötta och ser fram emot morgondagen med besök hos frihetsgudinnan och Ellis Issland.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Maritha | Svar 10.09.2016 19.49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS