Blogg fyra

Måndag 19 september 2016

En lång dag har nått sin ände. En dag längs kusten mot LA med en storslagen natur, så vacker att man blir stum till sällskapets glädje då det blev tyst en stund.

Vi har även besökt ett slott byggt högt uppe på en bergstopp av William Hearts.En tidningsmagnat. Byggnaden rymmer 240 rum och många världsstjärnor typ Rita Hayworth har varit inbjudna till fest, bad i den påkostade poolen, tennis med mera. Orson wells var en ständig gäst och han gjorde Citisen Cane med denna familj som förebild. Intressant!

I bussen på vägen åter kunde jag lätt föreställa mig stjärnorna komma körande upp för berget i sina då dyra sportbilar iklädda solglasögon med håret fladdrande i vinden. Kul var det.

Ha nu en bra kväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS