Blogg fyra

Fredag 30 september 2016

Måste säga att jetlagen sitter djupt i både kropp och själ men det ärju inte så konstigt om man betänker att tidsskillnaden mot Los Angeles är 9 timmar.

Följer nu åter vad som händer här i vårt kära fosterland och så just serien serien om våra hjältar i samhället. Nämligen vår polis och räddningskår som ju verkligen sliter i människans tjänst med intresse och förståelse utan att döma.

 En gammal dam som ringt efter ambulans fick stort engegamang trots att det egentligen inte var något fel utan snarare berodde problemen på att hon var ensam. Man kan ju tro att de skulle bli irriterade över en onödig utryckning i allt vad dehar att göra men nej. De tog sig tid för samtal och förståelse och ringde samtal till de som kunde hjälpa henne.

Det kallar jag hjältar och sammaledes de poliser son får hämta tragiska och utslagna människor men gör det med medmänsklighet.

Kram till er alla

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS