Blogg fyra

Onsdag 5 Oktober 2016

Vissa är liggande och pinade under svåra sjukdomar men klagar sällan över sin situation medan jag skäms för att tala om att jag oroar mig inför en sådan enkel sak som mammografi både före under och efter. det gör ju så förtvivlat ont när mina små pressas ihop till ingenting, Ja, jag vet att jag borde skämmas. Att gnälla över en smärta som är över lika fort som den kom för det är ju en otrolig förmån vi kvinnor har i Sverige genom denna omsorg som är alldeles gratis. Männen vet inte vad vi gårigenom men jag undrar just om de skulle stå ut med att lägga sin käraste kroppsdel i samma instrument- Nej, papporrafin är inget för dem.

Hur som helst  så är det gjort nu och det är bara att hoppas att det kommande resultatet är negativt. Nu ska jag gå raka vägen och köpa mig ett rosa band för man kan inte nog hjälpa forskarna att komma närmare en lösning av detta lidande som cancer orsakar.

Hs det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS