Blogg fyra

Onsdag 19 oktober 2016

Nu börjar jag bli fundersam över vår välvillighet. Är vi inte väl naiva och blåögda i det här landet då de som bestämmer nu vill ta emot IS-soldater med stora famnen då de återkommer. Förutom att det de gjort fasansfulla saker i ren ondska så har de antagligen fått order att fortsätta sin verksamhet i sitt asylland. Jag vill inte säga hemland när det gäller dessa tyranner. 

Ska vi verkligen ge dem körkort, bostad och bidrag/jobb. För mig känns det som att belöna dem även om man försöker avprogrammera dem. Det kanske inte ens går.

Ska de överhuvudtaget få komma över gränsen? De var vuxna nog att veta vad de gav sig in i och de gjorde det frivilligt. Någon ursäkt om utsatthet köper inte jag.

Nu håller kanske Irak på att befrias från denna fruktansvärda organisation så jag hoppas av hela mitt hjärta att de som flytt där ifrån snart kan resa tillbaka till sina hem.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS