Blogg fyra

Tisdag 26 Oktober 2016

Ta hem en aktieapp gratis, satsa 25 Euro och bli garanterad det dubbla eller tredubbla tillbaka eller satsa 250 Euro och få ännu mer och bli till slut riktigt rik.

Är detta möjligt månne? Uppmaningen har kommit till mig via mail där en Anders Thomsen har valt ut mig bland 500 st. Anledningen är att han själv tjänat så mycket pengar att han nu vill ge mig och de andra 499 ett bättre liv med en rikedom som gör att jag kan köpa precis vad jag vill. Bilar och hus, jorden runt och andra semestermål, kläder av finaste modell.

Kan inte låta bli, skeptisk är lätt hänt. Tror inte att någon vill ge mig något gratis utan att tjäna på det själv. Om det vore möjligt så kan man fråga sig varför vederbörande inte skänker pengar till välgörenhet. Så som världen ser ut så finns hur många hål som helst att stoppa dem i.

Är det någon mer därute som fått samma erbjudande? Säkert är det fler än 500 st. Vad tror ni om detta?

Svara mig gärna!

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS