Blogg fyra

Lördag 5 november 2016

Nu en vecka för sent har vi firat vårt safirbröllop med en toast Skagern som förrätt, grillad oxfile med potatisgratäng samt vaniljglass med varm hjortronsylt. Den aktuella dagen var den 30 oktober men vi sköt upp firandet till denna fina dag efter firandet av minnena av våra kära bortgågna vilket är en god sed.

I kväll är det vår tur att fira 45 år som gifta. Vi hade planer på att fira det med Hjalmar i Brevens Bruk eftersom vi hade vår fest där för 45 år sedan och jag minns ännu att inte ett öga var torrt.

Vill gärna tro att de grät av rörelse och lycka i stället för tvärtom.

Emellertid kom vi fram till att hemmets härd är det allra mest älskade för vår del och eftersom vi inte behöver förnya några som helst löften nu och för alltid utan njuta av varje dag vi har kvar tillsammans så njöt vi av vår alldeles egna privata middag med tända ljus i vår egen pensionärskuvös även om samtalet handlade allra mest om barnen och deras nuvarande tillvaro i Los Angeles. Vi hoppas att de har det alldeles underbart vilket vore den bästa gåva vi någonsin skulle få.

Kram till er alla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS