Blogg fyra

Torsdag 10 November 2016

Dum som en gås så här på Mårtens dag är han den där Trump och ingen vet vad han kommer att hitta på då han har vräkt ur sig vansinniga löften ena stunde och ödmjukt talat om ett enat USA i nästa.

Detta innebär ett väldigt spekulerande från alla håll. Inte minst i våra nyhetsprogram både i radio och TV. Massor av så kallade experter intervjuas och gissar hur han ska bete sig under sin mandatpoeriod och vad det betyder för oss alla. Ska man ta åt sig vad de uttalar sig om så bajsar man på sig av rädsla inför framtiden. Det kan både bli världskrig och atombomber säger de för denna galning kommer att ha ensamrätt på knappen och heta linjen.

Men hav tröst för nu läste jag alldeles nyss att kongressen kan byta ut honom den 19 December om det vill sig väl. De ska nämligen godkänna valets vinnarkandidat. Nu är det ju väldigt ovanligt att de inte gör det men protesterna ekar ju bland folket så kanske.

Det kan ju också hända att han haft ett spel för gallerierna i kampanjen för att hålla sig framme för dessa löften kan han inte få igenom.

Håll ut gott folk och spekulera inte förrän han har visat sitt sanna jag.

Kram på er!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS