Blogg fyra

Söndag 13 November 2016

Denna fina söndag ägnar vi oss åt våra underbara fäder. Det vill säga de som har sådana pappor. Det finns dessvärre de som inte haft samma tur i livet och till dessa skulle jag vilja ge en bamsekram och meddela att inom varje människa finns ett gott och varmt hjärta i grunden. Vad sedan livet gör med oss är något annat.

Emmellertid så vill jag åter igen fira alla våra goa pappor. De som står upp för oss i alla lägen och är förebilder och trygghet.

Så var min pappa, min allra bästa vän och någon som jag även som vuxen kunde anförtro allt. Han lyssnade och på något sätt sa han alltid de rätta orden. Som barn hände det att jag blev bestraffad med sängen men det gjorde ingenting för jag visste att då pappa kom hem så skulle allt bli bra.

Hipp hurra för alla pappor i dag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS