Blogg fyra

Lördag 19 november 2016

Nättrollen finns visst i alla åldrar. Nu har de gett sig på den vackra och seriösa artisten Sanna Nielsen. Och det värsta är att det verkar vara tanter i min egen ålder.

Vad är då anledningen som retat gallfeber på dem? Jo en ekivok tröja som visade halva axlarna och ett illrött läppstift!

Kära medsystrar, det var inte så genomtänkt. Dagens mode visar mer än så och är helt accepterat för de flesta. Dagens generationer anser sig vara fria att klä sig som de vill utan att bli tillrättavisade av oss gamla käringar och inte av gamla gubbar heller för den delen.Mycket kan jag kanske tycka om allt det nya i tiden men aldrig om klädsel. Då är det viktigare med egenskaper som även det kan gå överstyr ibland.

Där emot kan jag önska att de förstod och respekterade oss ädre för våra nedärvda värderingar och den livserfarenhet vi äger. Idag sa de på nyhetsmorgon att orden lilla gumman var skällsord vilket det aldrig någonsin varit under vår livstid. Vet en gentleman i pensionsåldern som med värme i rösten sa så till en servitris då han ville belöna henne med dricks och fick sig en riktig avhyvling tillbaka för det som hon uppfattade som en oförskämdhet.

Ja, mina vänner tiden går men skiftande värderingar består. De som är unga nu blir ju också förhoppnings gamla och kommer att bli tillrättavisade av nästa generation.

Ha mu en trevlig lördagskväll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS