Blogg fyra

Onsdag 23 november 2016

Vad är det för fel på socialvården? Den fina modiga Sofia berättar om sin barndom som maskrosbarn och man kan inte tro att man inte engagerar sig i dessa ungar. Det är ju deras jobb!

Precis som min "Maskrosbarnet Albin" tog hon hand om sina syskon då föräldrarna missbrukade, blev utsatt för övergrepp redan som liten, hamnade på fosterhem som bytts om och igen efter att man hämtade syskonen och delade på dem utan att meddela var. Den lilla tjejen blev hela tiden utsatt för övergrepp och socialen trodde inte på det örat utan tog fosterfamilj i försvar. Hon skulle vara glad att någon tog hand om henne.

Hennes själ  förstördes men nu arbetar hon för andra barn genom böcker och föreläsningar.

Hur länge ska man låta detta fortgå? Varför har man inte bättre koll på omsorg och på hur ungarna mår? Det kan aldrig vara bra för ett barn att ständigt få byta familj och hem.

Ett barn måste ha trygghet och få kärlek för att kunna växa till en mogen människa.

Mitt hjärta blöder för denna fina tjej och alla barn som far illa.Jag var aningen orolig att min bok inte skulle stämma med verkligheten men hennes och så många fler berättelser bekräftar att jag träffat mitt i prick.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS