Blogg fyra

Söndag 27 november 2016

Vad är det för fel på människan som med berått mod kan förgripa sig på små barn? Till och med låta det bli ett kommersiellt syfte. Utan vare sig empati eller begränsningar låter det som. Det jag hörde på nyheterna om en stor pedofilhärva i Norge fick mig att gråta. Vad är det för vilddjur som vill betala för en video där det förekommer sex med en fem-åring och kunden älskar ljudet? Aj, vad det hugger i hjärtat. Barnen är ju så oskyldiga och det bästa vi har. Hur kan de älska ljudet av ett plågat barn? För de stackars utredarna som tvingas dessa filmer är just ljudet det värsta. Det förföljer dem varje minut.

Detta sker i det tysta i alla samhällsklasser och i krypterade filmer i molnet. Kan inte på något vis begripa hur en vuxen människa kan låta reptilhjärnan skada våra gulliga små. Det är nog inte människor det handlar om utav rovdjur av värsta sorten som borde kastreras.Hos normala människor finns en spärr som talar om att man inte gör så.

Värna om alla barn. De tillhör det gåtfulla folket som blir vad vi gör dem till.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS