Blogg fyra

Onsdag 1 December 2016

-Äh, det är sådana där som inte gör något åt sin situation. De vill bara missbruka.Säg aldrig så!

Det handlar om hemlösa men helt vanliga människor som du och jag med den skillnaden att de har råkat illa ut och hamnat snett i livet av olika anledningar.Det kan hända vem som helst av oss.

Jag blir så bestört över att så många inte äger tak över huvudet mitt i vinter och kyla. Okey, det finns kanske vissa boenden men med kravet att nykterhet är högsta prioritet. Kan förstå det men kanske vore det bättre att tak över huvudet var det och att man tar sig an livssituationen under tiden. Tror nog ändå att det är ett projekt på gång med detta som målsättning.

En blåögd önskedröm, ja kanske men en jul inomhus är väl det minsta man kan begära för sina medmänniskor.Hoppas vid Gud att det inte finns barn som är utsatta på detta sätt. I så fall får vi alla skämmas som inte protesterar.

Ha en skön kväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS