Blogg fyra

Lördag 3 December 2016

Dan före andra advent och vi tog emot våra barn som kom hem från LA. Vi firade med glögg och pepparkakor innan jetlagen tog över dem.Minstingen  sov redan tog vi tog han ur bilen.

Det är i alla fall skönt att ha dem hemma igen efter 6 veeckor.

Nu har jag just sett mitt favoritprogram med Kalle Moreus och hans underrbara artister. I dag var det mina storfavoriter BAO med Benny, Tommy ocden underbara Helen Sjöholm.

De och de fantastiska vyerna man visar runt Orsa visar för mig och alla andra svenskar vårt land som jagh älskar och vill dela med alla nysvenskar. Det känns så viktigt att vi inte släpper våra rötter och traditioner utan delar det med alla som vill vara med.

Däremot känner inte jag för att ta tillbaka de som flytt till IS. I ett debattprogram var det en som ansåg att vi skulle ta dem tillbaka och avradikalisera dem. Jag rös av obehag men som tur var så var där flera som menade att deras medborgarskap skulle dras in. Ibland känns det som om vi är alldeles för naiva i vår välmening och det blir fel.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS