Blogg fyra

Fredag 9 December 2016

Nu har jag varit och blivit underhållen av ett underbart Luciatåg. Det var mitt fina barnbarn och hans kamrater på förskolan som uppträdde. Här fanns både tomtar, pepparkakor, stjärngossar och Lucior. Så otroligt duktiga med både sånger och verser.

Det bästa av allt var ändå att alla barnen hade själva fått välja sina roller oavsett kön eller hudfärg med en härlig charm som berörde alla i publiken. En av de fina Luciorna var en utklädd muskille med krona.

Så befriande att man inte längre tar ceremonin på det djupa allvar som då jag var liten. Jag drömde om att bli Lucia men kom aldrig på fråga. Det var alltid en tävling i att vara vackrast för att lyckas med den bedriften.

Då är det roligare att det får vara på lek och att var och en får vara vem de vill.

Det vill jag säga till de gamla troll som dömde ut en fin liten kille.

Som avslutning kan jag berätta att barnbarnet och jag idag har lämnat två julklapp till julgranen och Giving People på Clarion hotell. Har aldrig sett så många klappar samtidigt vilket värmer i hjärtat. De ska skänkas till de barn som inte får klappar av blandade orsaker.Kan säga att han var nöjd över vår gärning.

Trevlig fredag!

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS