Blogg fyra

Måndag 19 December 2016

49 miljoner! Helt otroligt! Hela Örebro fullkomligt sjöd av kärlek under de 6 dagar Musikhjälpens programledare satt i buren. Nu talar man om tomhet och nostalgi och inte ett enda ont ord har hörts förutom de elaka troll som på nätet höll låda mot Little Jinder. Det var dock utan effekt för mina kära Örebroare tystade ner dem med sitt stöd. Ja, vad ska man säga..saknar ord men är så stolt över alla invånare i vår vackra stad. Snacka om att vi vill hjälpa våra medmänniskor och barnen i synnerhet. Och vi gör det tillsammans oavsett ursprung. Gillar!

Tänk om det vore möjligt att följa upp vilka pengarna nu går till och vad som praktiskt görs för dem. Då blir det ännu viktigare att ge.

Ha en skön helg! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS