Blogg fyra

onsdag 21 December 2016

Sillen är inlagd och rödbetssalladen tillredd så nu börjar det äntligen kännas lite juligt. Stämningen har haft svårt att infinna sig. Om det beror på vädret, min egen förkylning eller allt jobbigt som händer i Sverige och världen vet jag inte men de inslagna julklapparna till barnen och vårt byte gör sitt för att vända på läget. Ser fram emot firandet med familjen som blir lika mysigt som vanligt oavsett väder.

Det är ju så att julen är barnens högtid och vi får göra allt för att de ska känna det samtidigt som det är härligt att umgås. Dessvärre så finns det så många barn som aldrig får uppleva den lyckan så därför vill jag be om att att den som vet om någon sådan visar att det finns vuxna som bryr sig.

Kram till er alla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS