Blogg fyra

Söndag 25 December 2016

Plötsligt infann sig julstämningen igår då vi firade med barnen. Lika mysigt som alltid tillsammans med dom och svärdotterns föräldrar. Har sökt efter en släkttitel på dessa för de känns ju så mycket mer än bara vänner. Vi har en mycket god gemenskap och den ökade då två vänner dök upp vilket kändes helt naturligt då de också tillhör familjen.

Nu har jag nyss kört min mamma hem efter en skön juldag med mat och julmys. Då jag for hem ökade stämningen och gav en tillfredställelse över vår gemenskap genom vacker julsmusik. Det känns skönt att vi tar hand om mamma som var hos min bror igår. Det är så många äldre som sitter ensamma utan attt de själva valt det. Vi bestämde även att mormor aldrig skulle känna sig övergiven då hon levde och hon fick ett liv av en ständig samvaro med både barn och barnbarn.

Det är så det måste vara.

God fortsättning och välkommen in till min hemsida. Bla för lite pyssel som tidsfördriv. Där finns memory, pussel och spelet vrida hjärnan. Bra för cellerna och kul terapi. Där finns också julkåserier bland mycket annat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS