Blogg fyra

Torsdag 29 December 2016

Som alla vet så lider jag väldigt av att barn far illa. De gör det dessvärre både i vårt land och i världen. Det är inte oikey men så otroligt svårt att kunna hjälpa alla förutom att skänka pengar vilket jag gör så mycket det går.

Det hjälper dock inte våra inhemska ungar som far illa i sina hem. Därför blev jag lycklig då jag läste om en grupp som bildats vid namn Huskurage vilket betyder att peppa och utbilda folk till att våga ingripa för att rädda de utsatta. I ett hyreshus är man ju inte ensam utan kan hjälpas åt. Till och med vårt ledande bostadsbolag i staden är inne på samma tema. Jag tror på att gemensam kurage kan markera och upplysa till insikt. Även förövarna om man kan kalla dem så är i behov av hjälp.

Samma sak borde gälla i skolan mot mobbing. Detta fenomen har förstört barn i generationer och ingen gör något. Varför har inte skolornas personal löst det en gång för alla. Kanske detta med kurage vore något? Att utbilda eleverna i att ta ställning för offret.Det ämnet borde vara obligatoriskt på schemat.

Andras ungar är våra barn också.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS