Blogg fyra

Lördag 31 December 2016

Då räknar vi ner detta misserabla år och hoppas på ett bättre 2017. Ja, det har inte varit så förfärligt dåligt för mig men samhället och världsläget har ju inte varit det bästa precis.

Här hos i Sverige har vi flyktingar som behöver både boende och annat samtidigt som vi har uteliggare som ingen verkar bry sig om,gamla som inte får varken vård eller stimulans, utsatta barn som far illa pga både icke funktionella familjer och flyktingbarn som söker asyl.

Vad kan man då göra som en enskild vanlig medmänniska? Den frågan ställer jag mig inför 2017.Ja, istället för att lämna löften som jag aldrig kan hålla så ska jag lova mig själv att engagera mig i något av dessa problemen. Barnen ligger mig nära hjärtat men även alla de andra.

Jag ska bestämma mig för ett av dem och be om att få hjälpa till. Bli volontär i någon organisation som jobbar med dessa frågor. Får väl se vad ödet har i beredskap till mig under kommande året.

Ha nu ett riktigt Gott Nytt År!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS