Blogg fyra

Måndag 2 Januari 2017

Det känns konstigt att skriva 2017, Jösses vad tiden rusar iväg och jag tycker inte riktigt att jag hänger med. Därför känns det både skönt och nostalgiskt att komma åter till 1967 genom TV1.

Nyss var det inslag om Nalen och jag har faktiskt varit där sexton år gammal på en popgala med kända svenska band som The Shanes, Tages, och mina idoler Hep Stars och Svenne Hedlund sjöng Oh Donna. Jag stod mitt i hans blickfång och han sjöng den för mig medan jag naglad i parketten fastnade i hans ögon, Kompisen knuffade mig åt sidan för att få min plats. Salig var jag.

Glömmer aldrig hur jag svävade som på moln och inte förstod att han alltid valde ut någon i publiken just i den låten.

Då de lämnade scenen ville alla tjejer springa ut för att möta dem utanför men genast ropades det: Hep Stars has left the buildning.

Ja, det var då det. Vill du veta mer om mina 60-talsminnen mest här från Örebro så läs min bok Oj då säger Karin. Här finns även vårt stora lokala band The Alligators som blev stora som Sveriges yngsta pop-orkester.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS