Blogg fyra

Måndag 2 Januari 2017

Det känns konstigt att skriva 2017, Jösses vad tiden rusar iväg och jag tycker inte riktigt att jag hänger med. Därför känns det både skönt och nostalgiskt att komma åter till 1967 genom TV1.

Nyss var det inslag om Nalen och jag har faktiskt varit där sexton år gammal på en popgala med kända svenska band som The Shanes, Tages, och mina idoler Hep Stars och Svenne Hedlund sjöng Oh Donna. Jag stod mitt i hans blickfång och han sjöng den för mig medan jag naglad i parketten fastnade i hans ögon, Kompisen knuffade mig åt sidan för att få min plats. Salig var jag.

Glömmer aldrig hur jag svävade som på moln och inte förstod att han alltid valde ut någon i publiken just i den låten.

Då de lämnade scenen ville alla tjejer springa ut för att möta dem utanför men genast ropades det: Hep Stars has left the buildning.

Ja, det var då det. Vill du veta mer om mina 60-talsminnen mest här från Örebro så läs min bok Oj då säger Karin. Här finns även vårt stora lokala band The Alligators som blev stora som Sveriges yngsta pop-orkester.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS