Blogg fyra

Tisdag 24 Januari 2017

Världen är upp och ner. Här har vi mildväder i Januari medan snön vräker ner i medelhavets länder. Nog är det underligt hur klimatet förändrats och hur det påverkar oss alla på jordklotet.

Den enda som inte inser vart vi är på väg verkar vara Trump som ska vara världens ledare nummer ett. Han vill inte bidra till att förändra fakta globalt.

Vi andra måste hjälpas åt med de små medel var och en kan. Sortera sopor och handla miljörätt.

Återanvändning är bättre än att kasta bort och det får vi hjälp med av sopstationer och begagnade butiker som tar emot våra uttjänta kläder och saker för att andra ska kunna ta över dem.

Måste erkänna att jag inte varit så på alerten för denna viktiga fråga tidigare men det är ju inte för sent för syndaren att vakna.

Nu håller jag på med att rensa i förråden men har bara börjat eftersom det är ett gigantiskt jobb då vi samlat på oss så otroligt  mycket grejor.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS