Blogg fyra

Tisdag 1 Februari 2017

Då jag super in alla olycksbarn i vårt samhälle alltså de som kallas för utsatta, de som bränner bilar och skjuter sina medmänniskor så är jag så otroligt tacksam över våra egna killar och tjej som är så artiga, fina och välartiga. Från den minsta som bara är 6 år till den äldsta som snart nu fyller 21.

Var hos dem idag och fikade och det är så mysigt att samtala med dem och utbyta åsikter om både det ena och det andra och gemenskapen kändes stor.

Jag är ju inte dummare än att jag förstår och vet att ungar har olika förutsättningar i vårt samhälle och är fullt medveten om att det finns de som far illa vilket jag ju skrivit om i mina böcker som sålts och säljer till Tillsammans mot droger som använder dem som upplysning och studiematerial.

Just i dag blev jag erbjuden att hjälpa dem med att erbjuda ABF i Kramfors att komma igång med studiecirklar i ämnet. Det känns så gott i hjärtat att få hjälpa till med att tillföra något till förmån för ungar som inte mår så bra.

Förr hade vi raggare och knuttar. De var missanpassade i samhället och fullkomligt älskade att trotsa alla regler som de vuxna ställt upp. Revolten innebar både sex, hångel och supande till allas protester. Ändå kunce de inte låta bli att parkera sig med campingbord och kaffe då den motorburna ungdomen behagade komma i kortege på väg till kanionloppet i Karlskoga. Alla vuxna förfasade sig till den vanartade ungdomens stora förnöjelse.

Sedan kom skinnhuvudena. De var och är fortfarande förfärliga. Ingen vill anamma det som de står för utan snarare lära dem att veta hut.

Det har dock aldrig varit tal om dessa ungar som utsatta. De flesta av dem har varit offer för missbrukande familjer. Varit placerade i flera olika fosterhem som inte fungerat. Känt sig svikna av vuxna och utlämnade. Ingen har någonsin talat om dem som utsatta.

Det man gör idag mot dem som bränner bilar och mördar människor eller frivilligt går med i IS säger man är just det. Är de ursäktade då? Jag tycker inte det. De förstör för alla som verkligen vill sköta sig och bli inlemmade i samhället vi lever i. Dessutom har väl föräldrarna ett stort ansvar o9ch likaså de muslimska ledarna i bostadsområdena.

Ha en skön kväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS