Blogg fyra

Fredag 3 Februari 2017

Jag har så länge känt att jag vill göra något för de som mår sämre i vårt samhälle och ute i världen.I synnnerhet barnen. Visst, jag har skänkt pengar och gör det varje månad till världens barn, Plan, Rädda Barnen, Cancerfonden med flera. Det känns som om det är min förbannade plikt att hjälpa om jag kan.

I går ringde Nattvandrarna i vår stad. De önskade ett bidrag till sin verksamhet. Jag vet ju att det är så enormt viktigt att vuxna finns på stan och i bostadsomredena med sina gula västar bara för att vara där och stödja samt finnas till hands både för dem som sköter sig och vara avskräckande exempel för de som är tvärtom.

Gammal fritidsledare som jag är så vet jag minsann hur viktig deras verksamhet är.Alltså så stöder jag dem både på nätet och ekonomiskt.

Tillsammans mot droger vill mer än gärna ha ett samarbete med mig och mina böcker som speglar barn och ungdomars livsöden i vårt samhälle i upplysande syfte. Vi vill att studiecirklar ska bildas över hela landet och har inlett ett samarbete med ABF. Önskar av hela mitt hjärta att vi lyckas för det finns inget viktigare i livet än våra barn och ungdomars framtid. Trygghet och självförtroende är det jag önskar dem alla för ett tryggt vuxenliv.

Önskar er alla en skön mysfredag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS