Blogg fyra

Lördag 4 Februari 2017

I kväll är det dags igen. Den kväll då Sveriges folk sätter sig framför apparaten med popcorn och godis för att lyssna och ha åsikter om låtarna. Så får vi höra i morgon om fel låt vann. Det är så roligt, ja kanske inte själva mellon utan den svenska traditionen som funnits sedan jag var barn.

På den tiden fanns bara en kanal och skärmen var svartvit. I min familj samlades vi på samma sätt och pappa spelade in alla låtar på vår bandspelare. Först var det en stor låda med två stora hjul ovanpå men sedan kom transistorn med betydligt mindre hjul. Då sändes mellon med en levande orkester och jag har inget minne av att vi fick vara med och rösta utan det var en jury som stod för det.

Sedan då jag fick egen familj fortsatte seden tillsammans med sonen. Kanske var det där hans stora musikintresse startade. Vem vet nu då han befinner sig bland de stora stjärnorna i musikens värld.

Han har ju själv haft låtar med i mellon och höjdpunkten var då vi fick vara med i Göteborg.

Önskar er alla en skön musikkväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS