Blogg fyra

Fredag 10 Februari 2017

Förvirrad blir jag! Denna gång över mediciner och deras påverkan på kroppen samt läkare nu för tiden.

Jag lider av Raynauds syndrom vilket innebär att mina fingrar och tår inte tål det minsta drag eller kyla utan att bli kritvita och sedan blå.Medicinen jag fått gör mig yr och därför slutade jag med den och skrev på mina vårdkontakter att jag ville ha en annan sort.

Svaret blev att jag borde läsa på biverkningarna innan jag tog pillret. Undrar bara om det inte i första hand är doktorn som ska läsa min journal och tidigare medicinering innan piller skrivs ut?

Okey, blev kallad till ytterligare en ny läkare som sa att jag skulle ta samma piller i alla fall men på kvällen innan jag lade mig. Det gjorde jag.Svårt att andas har jag redan tidigare emellanåt vid minsta ansträngning vilket jag berättade och det ska stå i min journal. Detta var ingenting mot det som nu hände i min kropp. Hyperventilering med yrsel som följd.

Jag får nog frysa istället. Kolera eller pest, tänkte jag och började läsa om mina mediciner.

Herre Jösses! Den som ska ge mig värme ger mig yrsel och andningssvårigheter, den som ska hjälpa mig mot reflux kan ge mig yrsel ihop med den förra, den som ska lindra mot ledsmärta är mot inflammationer och är inte förenlig med någon av dem.

Hur i herrans namn ska jag tolka detta? Kanske är det bäst att inte ta någon alls under en tid och stå ut med pinan för att sedan själv forska ut vad som är bäst för mig.Det står visserligen att man hela tiden ska rådgöra med läkare och inte prova själv men enligt dom ska man tydligen läsa på själv.

Man måste tydligen vara frisk för att vara sjuk.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS