Blogg fyra

Lördag 12 Februari 2017

Galorna avlöser varandra så här års och igår var det både mello och gay-gala. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den första. Antagligen är jag för gammal för att uppskatta skämten och musiken men David Lindgren var behållningen. Vilken fantastisk artist han är! Låtarna har jag redan glömt.Vad jag minns så var det bara en som jag kunde ta till mig och det var Etizia med sin Jamaikalåt. Fast nu har jag glömt den också. Får väl mot min vilja invänta Owe Törnqvist den gamla räven av den enda anledningen att han fanns redan då jag var ung och uppskattade melodifestivalen.

Gala nummer två var så full av som det kändes äkta kärlek och den spred sig alldeles extra i min kropp då fina Magnus Carlsson intog scenen. Han sjunger så man får gåshud. Vilken kille!

Här fanns kärlek oavsett vilken kategori man indelas i. En värme över gränserna. Egentligen är jag ganska trött på alla benämningar. HBTQ, gay,homo,lesbisk,straight,transa, fjolla och jag bryr mig inte ett dugg om vad de är så länge som de är goda människor. Det är ju det som räknas. De får vara vad de vill för mig men jag tror att det är bra med en sådan här gala som påminner oss om det viktiga budskapet om kärlek till varandra och att inte fördöma människan bakom sminket eller läggningen.Nåväl, troll fanns inga här..bara KÄRLEK.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS