Blogg fyra

Tisdag 14 februariDet gläder mig att läsa

Hjärta till er alla mina vänner här på bloggen. Det är en fin sed att visa sin uppskattning även om man borde tänka på att göra det varje dag. Det bästa med firandet här i Sverige är att det har övergått till att inte bara uppvakta sin livskamrat utan alla som man tycker om. Det räcker med en kram eller några vänliga ord. Man måste ju inte lyda butikernas råd och köpa dyra presenter.

Det gläder mig stort att läsa alla hälsningar som sänts till varandra på Facebook. Mer sådan vänlighet människor emellan kan göra skillnad då samhället består av kriminella ligor, mord och bränder. Enligt Hasse Aro så har det redan begåtts 11 mord 2017.

Det har gått alldeles åt skogen då en 15-åring skjuter en man på öppen gata. En unge som med sina bröder vuxit in i kriminalitet. Vad är det som händer? Varför räknas inte föräldrarnas ansvar?

Vet av erfarenhet med ungdomar att det är tufft att vara förälder till tonåringar med dåliga kompisar men här talas det inte ens om mor och far. Det borde finnas ett samarbete från myndigheternas sida som kan ge det stöd som behövs.

Det måste bli ett slut!

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS