Blogg fyra

Torsdag 16 Februari 2017

  - Det är bara skit på TV:n!

Minns min älskade farmors ständiga uttryck då hon ringde mig mitt i Dallas bara för som hon sa:

  - å språke lite.

Så god, så underbar var hon och jag saknar henne väldigt ännu fast hon gick bort för länge sedan.

Nu är det jag som sitter och klagar på program-utbudet. Gnällspik som jag är men två program som nu är slut har jag inte missat ett enda avsnitt av. Det ena är Lars Lerin som med sin mjuka framtoning och härliga dialekt fört in mig i hans liv som make och pappa.

Det andra har varit Richard Söderbergs Gatukör. Man kan inte annat än tycka om dessa människor och det som han gör med engagemang för dem. Det kan gå snett för vem som helst i samhället och det borde vi tänka på. Önskar bara att publiciteten kan fixa tak över huvudet för dem. Det stora problemet  är att de flesta använder droger av olika slag för det finns ju faktiskt boende om de låter bli detta. Varför måste de det i första skedet? Det viktigaste måste ju vara tak över huvudet först och behandling sedan. I dessa tider talas det mer om asylsökande än dessa kvinnor och och män som av olika skäl hamnat på gatan. Vi har fått olika förutsättningar i livet och skillnaden är stor. Såg det även i USA fast ännu värre. Ber om ursäkt för den liggande bilden men jag förstår mig inte på hur jag ska rotera den.

Nu snart kommer ett annat program åter som jag inte tänker missa. I en annan del av Köping där vi får följa Tobbe och de andra fina människorna. De kan värma ens hjärta riktigt rejält i kontrast till allt våld som visas påde på film och i verkligheten.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS