Blogg fyra

Tisdag 21 Februari 2017

Trump är en pajas som inte tar reda på saker och ting innan han basunerar ut sina budskap hit och dit men en sak var trots allt rätt. Det är att vi i vår strävan att hjälpa människor i nöd inte ett ögonblick räknade med problemen ungdomsrevolt, religionskrock, det som kallas för utsatthet, ligabildningar från fler håll samt bränder och stenkastning samt det allra värsta: det att IS och andra kriminella element utnyttjar vår gästfrihet.Märk dock väl att detta inte enbart handlar om asylsökande/invandrare i vårt land.

Vad jag önskar att föräldrarna i dessa områden där våldet är värst samlar ihop sig och går ut och visar vad de tycker om våld. Gärna tillsammans med polis och socialarbetare. Detsamma gäller de andliga ledare som hitintills varit relativt osynliga.

Vi har det så bra i Sverige så vi måste alla hjälpa till för att få det ännu bättre. På det viset får vi också tyst på herr Presidenten i landet på andra sidan.

Vi är så många oavsett ursprung så vi borde hålla ihop. Tillsammans kan vi förflytta berg genom att visa vad vi tycker och ta tag i våra ungdomar innan det är för sent.

Kram

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS