Blogg fyra

Torsdag 23 februari 2017

Leg. Doktor. Hur ska vi utsatta och utlämnade människor som går till vårdcentralen för att få hjälp veta om det är en sådan vi besöker? Får vi rätt diagnos? Förr gick vi till den trygga och kunniga farbror doktorn som ofta samtidigt var vår egen husläkare. Han kände till oss och vad vi tidigare haft för blessyrer.

Idag får man medicin utskriven via nätet av läkare som man inte ens träffat och man undrar om de läser journalen innan? 

Sista gången blev jag faktiskt kallad trots allt men kom då till ytterligare en ny läkare som inte hade läst min journal och inte undersökte eller tog prover alls. Då jag ville veta om mitt ANA-värde var detsamma så skrattade han och sa att jag skulle skaffa mig en anka. Tilläggas ska att han inte talade svenska så bra så han kanske inte förstod mig riktigt.

Då vården ser ut som den gör idag med indragningar och långa köer så blir man betänksam efter att ha sett program på TV om bluffdoktorer.

Hoppas mina tankar är galna och helt obefogade.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS