Blogg fyra

Lördag 25 februari 2017

Detta känns inte okey! Det känns som att det inte finns en sådan utsatthet i våra bostadsområden som ursäktar dessa gängs beteende. De sätter skräck hos sina egna och ger sig på affärsidkare och poliser samt journalister.

I detta område har man verkligen föregått med gott exempel genom vuxna på nattvandring och en ambitiös och populär bovärdinna. Varför angriper de då hennes kontor och bränner ner det till grunden?

Beror allt på utanförskap? Om det är så, varför eldar man upp bilar och förstör för sina egna i bostadsområdet? Respekten verkar vara totalt borta för allt och alla. De boende och affärsidkarna beklagar sig och är livrädda. Är det detta dessa vandaler vill uppnå?

Det känns även som om man förbigår de som bär det största ansvaret för sina ungars fostran.De behöver stöd för att orka ta tag i problemet. Hur gör de i sina hemländer? Kan vi jobba på det?

Ha en skön lördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS