Blogg fyra

Onsdag 8 mars 2017Om vi

Fejk eller sanning? Då en erfaren och luttrad polis går ut och berättar sanningen om sina utredningar så vill många stödja honom. Kanske mest pga att de flesta helt vanliga invånare har anat detta länge men inte vågat uttrycka sin oro av rädsla för att bli kallade rasister.

Åsiktspoliserna är många och de bevakar allt och alla så hårt att sanningen inte kommer fram och detta medför att oron ökar allt mer.

Alla vet ju att det är en mindre procent som bråkar men vill tala om det.

Nu läste jag i vår tidning att det bildats en stödgrupp för Springare på Facebook och redan nu är där 190000 medlemmar. Därav har en som ständigt är på jakt lyckats hitta 11 stycken som lagt in rasistiska inlägg vilket inte på något sätt kan accepteras. De har nu tagits bort men blev ändå till ett helt mittuppslaget i vår lokaltidning. I dag har startaren av gruppen berättat att flera så kallade vänster radikalistre gjort sig till troll och lagt in rasistiska inlägg enbart för att trotsa.

Det är ju inte klokt!

Om vi någonsin ska kunna ta ställning och hjälpa de som behöver oss så måste vi få sanningen. Utan den så växer populismens och det jäser som en bulldeg.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS