Blogg fyra

Torsdag 16 Mars 2017

Detta är vår femte dag i paradiset och jag kan bara konstatera att det är lugnt, så stilla och harmoniskt det bara kan vara. Livet här längs kusten för turister är stillsamt och består av sol, bad samt aktiviter av olika slag som resorten och Ving står för. Det verkar även som om det finns ett välstånd bland invånarna som försörjer sig inom turismen. De tar det också lugnt för det de inte hinner nu tar de sen.

Här samsas människor med upp till 100 olika ursprung. Religionsfrågor verkar inte vara något att tala om. 87procent är katoliker, resten är protestanter och övriga som inte har problem med att leva sida vid sida. Än har vi inte sett en enda hemlös eller tiggare.

Men som sagt var så är jag bara en turist så jag har inte fullkomlig info vilket jag kanske får i morgon då vi ska på utflykt runt ön.

Här är vå långt från gängbrott och IS.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS