Blogg fyra

Torsdag 16 Mars 2017

Detta är vår femte dag i paradiset och jag kan bara konstatera att det är lugnt, så stilla och harmoniskt det bara kan vara. Livet här längs kusten för turister är stillsamt och består av sol, bad samt aktiviter av olika slag som resorten och Ving står för. Det verkar även som om det finns ett välstånd bland invånarna som försörjer sig inom turismen. De tar det också lugnt för det de inte hinner nu tar de sen.

Här samsas människor med upp till 100 olika ursprung. Religionsfrågor verkar inte vara något att tala om. 87procent är katoliker, resten är protestanter och övriga som inte har problem med att leva sida vid sida. Än har vi inte sett en enda hemlös eller tiggare.

Men som sagt var så är jag bara en turist så jag har inte fullkomlig info vilket jag kanske får i morgon då vi ska på utflykt runt ön.

Här är vå långt från gängbrott och IS.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS