Blogg fyra

Lördag 18 Mars 2017

Det blev en slöardag efter dagens strandpromenad. Solen var dessvärre så het att vi fick blåsor och lade oss under solskyddet. Där var det skönt med de ljumma vindarna. I dag trodde jag att det skulle bli tjo och tjim för det är Arubas flaggdag 40 årefter självständigheten men här är det lugnt. I huvudstaden Orangestad sker det mer. Där var parad på förmiddagen. Säkert var det utan eventuella störande för de spärrades ini förväg och fick sitta där till det hela var över.

Det måste ju hända saker även här tänkte jag och började googla efter nyheter men fann ingenting. Det enda jag vet som försiggår är prositution i speciella kvarter men den är laglig enligt vår reseledare som berättade detta under vår utflykt.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS