Blogg fyra

Söndag 19 mars 2017

Till att börja med så vill jag gratulera min mor på hennes födelsedag. Hon blir 81 år och jag ska fira henne då jag kommer hem. 

Angela Merkel hann inte mer än att komma hem innan Trump tweetade om en skuld som tyskland var skyldig USA. Så var det med det givande mötet.

Här finns en stor anda av vänlighet både bland invånare och turister. Denna bild är tagen av en tjej från USA som erbjöd sig att fota oss båda då Åke skulle ta kort på mig.

Alla ler så vänligt och kanske beror det på det underbara klimatet samtidigt som man är så van att umgås med alla natiolnaiteter. På frukosten såg jag hur en kvinna med mörkt ursprung tog sig an en vit bebis på det mest kärleksfulla sätt genom att gulla och gosa till den lilles gudomliga skratt.

Det är egentligen så naturligt att det inte betyder något men jag såg en symbol för oss människor i detta ögonblick och blev varm i hjärtat.

Så enkelt kan det vara Då raser inte längre finns utan bara människan.

Kram på er!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS