Blogg fyra

Måndag 20mars 2017

Ytterligare en dag med stekhet sol så vi får ligga i skugga fram till tre-tiden då vi vågar oss på solning med insmörjning efter ljuvliga bad i det ljumma smaragdgröna vattnet. 

I morgon tar vi kanske en så kallad u-båt ut till havs för att upptäcka livet under vattnet.

Livet här kan bli aningen enformigt om man endast ligger på stranden så vi fortsätter att lära känna ön och dess invånare både på land och i havet.

I dag låg jag och lyssnade på mina sedan köpta låtar på I-tune. ET gäng gamla godingar från 60 och 70-tal men plötsligt dök Bosse Larsson upp. Gissa om kontrasten var stor då han drog i med upp på källarbacken. Vet inte varför han var med där men antagligen skulle jag väl en gång i tiden behövt honom till jul eller midsommar.

Hur som så var det kul och stoltheten över mitt älskade hemland spred sig i mina ådror och jag trallade med. Här på en strand i Aruba!

Du är inte klok,sa mannen. Det är förmodligen sant.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS